Juhani Hinkkasen kotisivu


Nimi: Unknown


Linkkejä


Blogeja



Arkisto


This page is powered by Blogger. Isn't yours?


Kaikkiruokaisen päiväkirjasta

Satunnaista bloggausta vuodesta 1999


29. heinäkuuta 2008

 

Lisää Finnconista


Finncon-keskustelu on täydessä vauhdissa Babek Nabelissa joten en kirjoita siitä enempää tänne. Niitä lupaamiani valokuviakaan en ottanut yhtään ainutta joten se Finnconista Kaikkiruokaisessa tältä erää.



26. heinäkuuta 2008

 

Antakaa meille Finncon takaisin!


Olen viettänyt aamupäivän Finnconissa mutta väenpaljous alkoi ahdistaa sen verran että piti välillä tulla kotiin syömään, juomaan ja kirjoittamaan tätä blogimerkintää. Alkaa tuntua siltä että Finnconin alkuperäinen idea, josta jo 1985 kirjoitin, on pilalla. Scifi- ja fantasiatapahtuma on hukkumassa cosplay- ja animefanien häliseviin laumoihin. Minusta pieni on kaunista. Tarvitaan enemmän pelkästään scifiin ja fantasiaan, mieluimmin vielä nimenomaan kirjallisuuteen, keskittyviä tapahtumia. Kyllähän niitä tietysti onkin, on Tähtivaeltajapäivää ja Viikinsaarta mutta minusta sen vuotuisen tapahtuman, jota Finnconiksi kutsutaan, tulisi olla sellainen.

Tässä nyt tietenkin puhuu vanha jäärä jonka höpinöillä todennäköisesti ei ole enää painoarvoa. Muistan kuinka ruotsalaiset 80/90-luvun vaihteessa paheksuivat Finnconeja koska niihin oli vapaa pääsy joten kuka tahansa saattoi kävellä sisään. Silloin oli heidän kanssaan eri mieltä mutta nyt olen tullut vanhaksi ja huomaankin olevani samaa mieltä. Haluan enemmän sisäpiirisyyttä ja korkeamman kynnyksen osallistumiselle, esimerkiksi pääsymaksun.

No niin, olen puhunut. Lähdenpä takaisin Finnconiin...



23. heinäkuuta 2008

 

Finnconiin


Pitkästä aikaa ajattelin ottaa osaa Finnconiin kun täällä Tampereella nyt sellainen näyttäisi ensi viikonloppuna olevan. Saatan ottaa muutaman valokuvan ja ehkä jopa kirjoitella siitä jotain tähän blogiin. Watch this space!



14. heinäkuuta 2008

 

Vinyyliarkeologiaa uudessa osoitteessa


Musiikki ja hifiblogini Vinyyliarkeologiaa on nyt luettavissa myös täällä ja nyt myös vapaasti kommentoitavissa.



8. heinäkuuta 2008

 

Vinyyliarkeologiaa


Koska hifi- ja musiikkiblogini Vinyyliarkeologiaa Hifiharrastajat Ry:n forumilla ei tarjoa toimivaa RSS-syötettä listaan jatkossa sen uusimmat päivitykset tämän sivun vasemmassa reunassa. Vinyyliarkeologian kommentointi on mahdollista vain Hifiharrastajien jäsenille joten muut voivat kertoa mielipiteensä vaikkapa tämän viestin kommenteissa.



6. heinäkuuta 2008

 

Zenwalk


Olen jo lähes vuoden ajan tullut toimeen yhdellä tietokoneella, jonka käyttöjärjestelmänä on Debian Sarge. Nurkissa on kuitenkin pyörinyt useita käyttökelpoisia tietojenkäsittelylaitteita ja tänään kaivoin yhden niistä esille (Dellin pöytäkone, 450Mhz, 384 megaa RAM) ja asensin Slackwareen pohjautuvan Zenwalk 5.1:n. Parin tunnin kokeilun jälkeen olen tyytyväinen. Toinen vähän tehokkaampi toosa odottaa pöydän alla. Kai siihenkin täytyy jotain laittaa kun on taas pitkästä aikaa ruvennut ja se Debiankin täytyisi päivittää...



5. heinäkuuta 2008

 

Uusi blogi


Tämä blogi on lähes vainaa. Jatkanko sitä, en tiedä. Olen viime vuodet kirjoitellut enimmäkseen Hifiharrastajat Ry:n forumille, jossa myös uusi blogini Vinyyliarkeologiaa.

Kaikkiruokainen